Wat is een escape room?

  • Foto theater

    Zet je bezoekers op de foto in een sfeervol decor!

  • Mobiele escape room

    Een unieke, spannende ervaring die niemand vergeet

  • Game design

    Wij ontwerpen én bouwen escape rooms

  • 1

Een escape room, wat is dat eigenlijk?

Een escape room is een tijdscapsule. Met een team word je opgesloten in een ruimte met als missie om binnen een afgesproken tijd uit de kamer te ontsnappen.

De deur zit op slot, en er is nergens een sleutel te bekennen… Het spel is begonnen.

De ervaring die Freakshow Escape biedt begint al bij de eerste aanblik van het eigenaardige geheel. Als bezoeker word je benaderd door de intimiderende circusdirecteur Zlatan, hij promoot zijn freak circus en met name zijn grootste succes: de Bearded Lady. In plaats van een show, vertelt de Bearded Lady haar geheimzinnige verhaal en vraagt om hulp.  Ze verzoekt de bezoekers Zlatan’s slaapvertrek te betreden terwijl zij de wacht houdt. Eenmaal binnen is niets wat het lijkt. De ontdekkingen volgen elkaar in een razendsnel tempo op; lukt het jou om te ontsnappen voordat Zlatan terugkeert?

Met een goede mix van logisch nadenken, heldere communicatie en verbazingwekkende creativiteit is het mogelijk om te ontsnappen uit het universum van Zlatan en het lot van de Bearded Lady te veranderen!

Wij staan op wielen en kunnen bijna overal naar toe rijden. De wagen is 4m (l) x 2m (b) x 3.5m (h). Het spel duurt ongeveer 20 minuten, maar we hebben een lange en een korte versie van het spel. 2-4 personen kunnen het spel spelen. 

image image